به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، «وو یانهوا» طراح ارشد پروژه بزرگ کاوش در اعماق فضا، روز سه‌شنبه در جریان کنفرانس بین‌المللی اکتشاف فضای عمیق که در هفی، مرکز استان آنهویی چین برگزار شد گفت: چین ماهواره رله Queqiao ۲ یا Magpie Bridge ۲ و کاوشگر چانگ ای ۶ را در حدود سال ۲۰۲۴ برای جمع‌آوری نمونه‌ها از سمت پنهان ماه و بازگرداندن آنها به زمین پرتاب خواهد کرد.

به گفته وو، چین قصد دارد کاوشگر چانگ ای ۷ را در حدود سال ۲۰۲۶ برای اجرای اکتشاف منابع در قطب جنوب ماه پرتاب کند و چانگ ای ۸ را در حدود سال ۲۰۲۸ برای ساخت مدل پایه ایستگاه تحقیقات بین‌المللی در ماه به فضا پرتاب کند.

چین قصد دارد ماموریت تیان ون ۲ را در حدود سال ۲۰۲۵ برای جمع‌آوری نمونه از یک سیارک نزدیک به زمین و کشف یک دنباله‌دار در کمربند اصلی به فضا پرتاب کند.

او همچنین اشاره کرد که چین قصد دارد ماموریت تیان ون ۳ را در حدود سال ۲۰۳۰ برای جمع‌آوری نمونه‌های مریخی و پرتاب تیان ون ۴ در حدود سال ۲۰۳۰ برای اکتشاف منظومه جووین(Jovian) و اورانوس به فضا پرتاب کند.   

در ۲۰ سال گذشته، چین با موفقیت یک برنامه اکتشافی سه مرحله‌ای ماه را تکمیل کرد. این کشور تصاویر جهانی ماه را با وضوح هفت متر و تصاویر جهانی از مریخ با وضوح فضایی ۷۶ متر به دست آورده است. وو گفت اکتشافات علمی ماموریت‌های اکتشافی ماه و مریخ دانش بشر را در مورد ماه و سیاره سرخ به روز کرده است.

به گفته وو، از زمانی که این کشور برنامه اکتشاف ماه خود را در سال ۲۰۰۴ آغاز کرد، چین با ۱۹ کشور و منطقه همکاری‌های فضایی در اشکالی مانند حمل محموله‌های علمی، اشتراک‌گذاری داده‌های شناسایی، حمایت برای اندازه‌گیری و کنترل و تحقیقات علمی مشترک انجام داده است.

وو افزود که چین همکاری‌های بین‌المللی را برای ساخت ایستگاه بین‌المللی تحقیقاتی در ماه و اکتشافات اعماق فضا ارتقا خواهد داد.


برگرفته از: ictpress.ir